Over ons

Binnen bij…Brand Visspecialiteiten!

Hans Brand is al sinds zijn dertiende actief in de vishandel. Na jarenlange ervaring binnen diverse bedrijven ging Hans de uitdaging aan tot zelfstandig ondernemerschap. In december 2005 startte hij zijn eigen viswinkel, Brand Visspecialiteiten Nieuwe Egmonderstraatweg 1 in Egmond aan den Hoef. En met succes..

Verse vis
Kwalitatief uitstekende en verse vis staat bij Brand Visspecialiteiten hoog in het vaandel. Dagelijks koopt hij de vis in Volendam, IJmuiden of Spakenburg. Hij werkt uitsluitend met verse producten en verkoopt alleen de vis van het seizoen. Een aantal vissoorten, zoals platvis, zijn niet het gehele jaar door te verkrijgen.” Het nieuwe haringseizoen begint ieder jaar in juni. De Hollandse nieuwe haring is altijd te verkrijgen bij Brand Visspecialiteiten. Bij hem worden alle haringen vers voor de klanten gesneden en de gebakken vis uitsluitend vers gebakken. Naast de reeds gevangen vissen kan de klant kiezen uit een breed assortiment, zoals onder andere levende kreeften en diverse soorten oesters uit binnen- en buitenland.

De visschotels van Brand Visspecialiteiten zijn populair! Niet alleen tijdens de feestdagen, maar het hele jaar door. Hij beveelt met het mooie weer aan om ook eens verse vis op de barbecue te bereiden. Dit is gezond, licht verteerbaar en buitengewoon lekker van smaak! Op de website van Brand Visspecialiteiten (www.brandvisspecialiteiten.nl) kunt u tevens online bestellen.

Social Media
Valt er veel te vertellen over vis? Jazeker! Zelfs zoveel dat Hans actief is op social media, zoals Facebook, Twitter, Instagram, Google+ en Pinterest. De laatste nieuwtjes en specialiteiten worden op de site geplaatst. Daarbij vinden wij het leuk om reacties van klanten terug te lezen.”

Brand Visspecialiteiten
Winkelcentrum De Driehoeck
Nieuwe Egmonderstraatweg 1
1934 PA Egmond aan de Hoef
072 506 13 28